Fler vårdplatser för husdjur

Hunden är vår bästa vän, men ser man till alla veterinärkliniker så kan man nog dra slutsatsen att alla djur är våra bästa vänner då det öppnas otroligt många kliniker årligen. 

210454-dogVad vore livet utan våra härliga och underbara husdjur? Otroligt mycket gråare och tråkigare och verkligen mycket mer ensamt. Vi har i tidigare artikel skrivit om hur vi beter oss kring våra djur och att vi mer än gärna tar en massa bilder på dem. För visst är det härligt att ha minnen av våra små djur? Men, det är inte bara i sociala medier som man kan märka att djuren får en allt större plats i våra liv utan även genom att se till alla de nya kliniker som dykt upp och som gärna tar hand om våra djur.

Hälsan allt viktigare

Det är i en artikel ur sr.se som det går att läsa att man i Norrbotten öppnat minst fem nya veterinärkliniker under de max fyra år.

”Vi tycker att vi har kunder så att det räcker och jag tror absolut att det finns kunder för som djurägare är det ju viktigt att hitta någon som man har förtroende för och för kunden är det ju bra om det finns flera att välja på.”

Ser man till branschorganisationen Svensk Djurvårdsvård ökade deras omsättning med 13 % i fjol till 2,9 miljarder och vad man tror är att den kommer att öka ännu mer.